Czy po okresie próbnym stracę swoje listy?

Jeśli po okresie próbnym opłacisz swoje konto będziesz kontynuować prace w miejscu, w którym ją skończyłeś. Wszystkie dodane na listy produkty będą na nich dostępne, wszystkie wysłane propozycje będą dostępne dla Twoich klientów.

Jeśli wykupisz plan niższy niż darmowa wersja testowa czyli niższy niż Premium team to utracisz dostęp do funkcjonalności nieobjętych nowo wykupionym planem.

Więcej szczegółów dotyczących planów znajdziesz na ekranie co zawierają plany KIS List.

Jeśli zaprosiłeś w czasie okresu próbnego kogoś do współpracy, a wykupujesz plan niższy niż Premium team musisz najpierw odłączyć zaproszone osoby na ekranie zarządzania zespołem.